Tämä viikko on vapaata ja ajatella nyt on jo torstai. Tänään olen saanut pestyä ikkonoita ja muutenkin siivonnut ja käyty tyttöjen kanssa lenkilläkin. Oli aivan ihana ilma ja tytöt innoissaan kun pääsivät pyöräilemään. Minä sitten kipitin lujaa vauhtia perässä sillä mie jouduin luovuttaan isommalle oman pyörän kun sille vanha on liian pieni.

Tein riisiä ja lihaa johon laitoin kermaa kevyempää versiota kylläkin, sillä minä söin vasta puol 10 tienoolla aamu palan ja välipalaksi söin välipala patukan. Tässä kun on saatava tuota painoakin alemmas. Kokeillut jo aika kauan. Puolen vuoden saavutus on vyötäröltä lähtenyt 9 cm pois. Painan vieläkin 71 ja olen 164 pitkä jotenka vähän pitäis saada pois. Toki on huomannut että vartalo on kiinteytynyt kuntosalin myötä toki nyt on ollut taas pitkä tovi etten ole käynyt;)

Onneksi koht saa ruveta rulla luistelemaan, jippii. Tänään oli 10 astetta lämmintä mutta tuuli oli vilpoisempi niin en viittinyt lähtee rulliksilla ja tuolla tien päällä on valtavasti vielä hiekkaa jotenka ei kovin turvallista vielä mennä.

Huomenna ajattelin siivota loppuun ja illalla pitäisi mennä punttikselle. Viikonloppu menee messuilla ja koulutuksissa taas joten kiva viikonloppu tiedos.... sit maanantaina duuniin.